USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 25 de març de 2024
Noticias generales

Tercera sessió del XII Fòrum Aranzadi Social Balears 2024 sobre la successió d'empresa i els seus aspectes clau

Palma, 24 de marzo de 2024

El 22 de març, l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears va acollir la tercera sessió del XII Fòrum Aranzadi Social Balears 2024 sota el títol "La successió d'empresa: aspectes clau".

Els reconeguts ponents de la sessió van incloure a Marilén Llompart Bennassar, Professora titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de les Illes Balears; Antoni Oliver, President de la sala social del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears; Joan Agustí Maragall, Magistrat del TSJIB, i María Adelaida García, Lletrada del Jutjat de lo Social de Palma de Mallorca.

La tertúlia va abordar, des d'un enfocament pràctic i doctrinal, els últims desenvolupaments jurisprudencials i doctrinals en la matèria, destacant la rellevància de les decisions del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, del Tribunal Constitucional, així com la jurisprudència del Tribunal Suprem i les contribucions doctrinals del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i dels Jutjats de lo Social de les Illes Balears.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada