USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 27 de març de 2024
Noticias generales

Carta de comiat a la Presidenta

Palma, 24 de març de 2024

Estimada Apol·lònia,

Des de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, celebrem el tancament d'un capítol important en la nostra història. Després de 16 anys de dedicació inquebrantable a aquesta institució, ens preparem per acomiadar-nos, però no sense abans oferir-te el nostre més sincer agraïment i reconeixement. T'estenem una càlida aplaudiment i una abraçada de gratitud per la teva inestimable contribució al col·lectiu de Graduats Socials de Balears.

Des de l'inici del teu camí a la Junta, passant per quatre anys de dedicada vicepresidència, fins als vuit anys en els quals has dirigit aquest Col·legi amb una habilitat i determinació excepcionals. Al llarg d'aquest temps, ens hem enfrontat a nombrosos desafiaments. No obstant això, el teu ferm lideratge i el teu esforç incansable han estat clau per superar-los i avançar.

Durant el teu mandat, t'has lliurat al servei dels Graduats Socials de les Illes Balears, posicionant el nostre col·legi amb un reconeixement destacat a nivell nacional. Has estat un pilar en la promoció de la formació contínua de qualitat, assegurant-te que els nostres col·legiats estiguin sempre al dia amb les últimes novetats jurídiques, legislatives i administratives. La teva capacitat per liderar en temps de reivindicació, sempre amb la mirada posada en el benestar de la nostra professió i els seus membres, ha estat especialment destacada.

Pola, com carinyosament et coneixem, has descrit la teva experiència com "un sospir", una manera de destacar tant la brevetat com la intensitat amb la qual has viscut cada moment d'aquest viatge. Aquesta etapa, vista ara en retrospectiva, ha estat plena d'aprenentatge, superació de reptes i creixement col·lectiu. El llegat que deixes és durador i continuarà sent una font d'inspiració per a qui som i serem part d'aquesta institució.

La teva aportació va molt més enllà d'un conjunt d'èxits; has impartit lliçons d'humanitat, lideratge i visió de futur. Ens has mostrat que el veritable canvi s'aconsegueix amb obertura, dedicació i un ferm compromís amb l'excel·lència i el benestar comunitari.

En nom del Col·legi i de tots els membres de la Junta de Govern, t'extendem el nostre més profund agraïment per tot el que has aportat. Aquest lloc sempre serà la teva casa.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada