USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 18 d'abril de 2024
Noticias generales

Nova Junta de Govern del Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears

Palma, 18 d'abril de 2024

El dimarts 16 d'abril, a la seu de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, es va celebrar el solemne acte de jurament dels nous membres de la Junta de Govern. Aquest significatiu esdeveniment marca l'inici d'una nova etapa carregada d'il·lusió i ferm compromís cap al progrés dels objectius i projectes de la nostra institució.

L'estructura de la nova Junta Col·legial per al període actual està constituïda pels següents membres: Mercè García com a Presidenta; Adela Soriano i Francisca Rufiandis en les vicepresidències; Daniel Ruiz ocupa el càrrec de Secretari General; Federico Hermosel com a Tresorer; Fco. Javier Hernández en el rol de Vicesecretari; Miquel A. Cantallops exercirà les funcions de Comptador. A més, la Junta compta amb els Vocals Esther Blanc, José Manuel Raya, Remigi Gornés, Marcos Martínez, Johanny Rodriguez i Catalina Zafra. Guillermo Terrassa participarà com a Vocal no exercient.

Celebrem aquest nou començament i estenem els nostres millors desitjos a tots els membres en les seves respectives funcions, amb la seguretat que la seva labor contribuirà al creixement i enfortiment de la nostra comunitat col·legial.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada