USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 10 de maig de 2024
Noticias generales

XXI Jornades Tècniques CEAL a l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears

Palma, 10 de maig de 2024

El 9 de maig, l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears acull les XXI Jornades Tècniques CEAL. Sota el lema d'excel·lència i actualització professional, aquestes jornades representen una oportunitat pels professionals de l'àmbit laboral i jurídic a les Illes Balears.

L'acte d'obertura compta amb la participació de destacades personalitats. Entre elles es troben Mercè García, Presidenta de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, Jesús García, Director Provincial de l'INSS de Balears, i Juan Pañella, President de CEAL.

El programa de les jornades inclou diverses ponències a càrrec d'experts en les matèries a tractar. Des-taquem les intervencions sobre "Novetats en matèria de Jubilació per a 2024", presentada per Nuria Tor, Advocada i membre de la Junta Directiva de CEAL, i "Informe-balanç sobre la implantació de l'au-ditoria retributiva a Espanya (2021-2023)", a càrrec de Juan Pañella, Advocat i President de CEAL, jun-tament amb Ricard Calvo, de la Universitat de València.

A més, es duen a terme debats sobre "Compliance Sociolaboral", dirigits per Emilio del Bas, Vicepresi-dent de CEAL, i Raúl Rojas, de la Junta Directiva de CEAL, i sobre "Instrucció davant una denúncia d'as-setjament. Cas pràctic", presentades per Sandra Cid, Vicepresidenta de CEAL, i Àngels Calavia, Advocada de la Junta Directiva de CEAL.

L'acte de cloenda, igualment important, compta amb la presència de Mercè García, Presidenta de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, Jesús García, Director Provincial de l’ INSS a Balears, Catalina Cabrer, Directora General de Treball i Salut Laboral de Balears, i els Vicepresidents de CEAL, Emilio de Blas i Sandra Cid.