USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 5 de juny de 2024
Noticias generales

Sessió formativa: “Els administradors. Qüestions clau des d'una perspectiva mercantil, laboral i fiscal”

Palma, 4 de juny de 2024

El dimarts 4 de juny, l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, juntament amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears, va organitzar una sessió a la seu col·legial per aprofundir en els deures i responsabilitats dels administradors, explorant tant la seva retribució com la seva situació legal i fiscal.

Presentada per Mercè García, la presidenta del col·legi, i amb la participació de Carmen Bardi Vale, Mar Morey Torrens i Marta Martín-Borregón Gamazo, totes advocades de Cuatrecasas, la jornada es va centrar en les complexitats de les obligacions i drets d'aquests professionals. Es van abordar temes des de la compatibilitat dels càrrecs de conselleria amb les relacions laborals fins a les implicacions fiscals de les seves remuneracions, tant en l'Impost sobre Societats com en el de la Renda de les Persones Físiques.

Aquesta conferència, impartida en format presencial i en línia, va servir per aprofundir en la normativa i pràctiques actuals, i va facilitar un espai per a l'intercanvi d'idees i resolució de dubtes en un ambient col·laboratiu. Un punt focal va ser el debat sobre l'adequat enquadrament en la Seguretat Social dels administradors, tema que ressona amb les inquietuds contemporànies de transparència i equitat en la gestió empresarial.