USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 17 de maig de 2023
Noticias generales

5a Sessió del Fòrum Aranzadi Social Balears 2023 sobre Qüestions d'actualitat en matèria de Seguretat Social.

Palma, 17 de mayo de 2023

El passat 11 de maig, es va dur a terme la cinquena sessió del Fòrum Aranzadi Social Balears 2023, en la qual es van abordar qüestions d'actualitat en matèria de Seguretat Social. L'esdeveniment va comptar amb la participació de reconeguts professionals en l'àmbit jurídic i de la seguretat social.

Antoni Oliver Reus, President de la Sala de lo Social del TSJ de les Illes Balears, Apol·lònia Mª Julià, Presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, Jesús García Garriga, Advocat de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i Yolanda Cano Galán, Lletrada del Gabinet de la sala IV del Tribunal Suprem, van ser els destacats ponents que van compartir el seu coneixement i experiència en aquesta sessió.

Durant l'esdeveniment, es van examinar les últimes novetats normatives en matèria de Seguretat Social, proporcionant als assistents una visió clara i actualitzada sobre els aspectes legals més rellevants. Els participants van tenir l'oportunitat de plantejar preguntes i participar en un enriquidor debat, la qual cosa va contribuir a un intercanvi d'idees i experiències entre experts i professionals del sector.

El Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears agraïx la participació dels destacats ponents i l'activa assistència dels col·legiats, reafirmant el seu compromís de proporcionar formació contínua i de qualitat als seus membres. Esdeveniments com el Fòrum Aranzadi Social Balears 2023 reforcen la xarxa professional i promouen l'excel·lència en l'exercici de la nostra professió.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada