USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 18 de setembre de 2023
Noticias generales

7a Sessió del X Fòrum Aranzadi Social Balears: Reflexions Actuals en Dret del Treball

Palma, 18 de setembre de 2023

El dijous 14 de setembre de 2023 es va celebrar la 7a sessió del X Fòrum Aranzadi Social Balears, centrat en "Qüestions d'actualitat en matèria de Dret del Treball".

La conferència principal va ser a càrrec d'Antonio V. Sempere Navarro, distingit president en funcions de la Sala Social Tribunal i Catedràtic de Dret del Treball . La seva perspectiva sobre les qüestions més actuals i rellevants en l'àmbit del Dret del Treball va aportar una valuosa informació als assistents, enriquint el debat i reforçant la comprensió sobre les dinàmiques actuals.

L'acte va ser presentat per Apol·lònia Mª Julià, Presidenta de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, qui va destacar la importància d'aquests trobades per mantenir a la comunitat jurídica informada i actualitzada. Així mateix, vam comptar amb la presència d'Antoni Oliver Reus, President de la Sala del Social del TSJIB, qui va oferir paraules de benvinguda.

Aquesta trobada, en la seva setena edició, ha reafirmat el compromís del Col·legi amb la formació i actualització constant dels seus col·legiats, consolidant-se com una cita essencial per a tots aquells interessats en l'àmbit del Dret del Treball a Balears.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada