USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 9 de febrer de 2023
Noticias generales

Acte solemne de jura o promesa de nous col·legiats

Palma, 9 de febrero de 2023El dimarts, dia 7 de febrer, es va celebrar l'acte solemne de jura dels nous col·legiats de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears en la Seu Col·legial.

Es tracta d'un dels tres esdeveniments institucionals més rellevants del Col·legi, juntament amb la celebració de les Jornades Laboralistes i la Trobada de Graduats Socials. La cerimònia, que va donar principi a les 18.00 hores en la Sala d'actes, va estar presidida pel Il.lm Sr. Antoni Oliver, President de la Sala del Social del TSJIB al costat de la Presidenta, Il·lma. Apol·lònia Mª Julià i la Junta de Govern del Col·legi.

La relació de jurants està composta pels següents 12 nous graduats socials: Bárbara Acri, Mª Carmen Azpelicueta Criado, Mª Carmen Bonnin Olivares, Esther Paula Díaz Pons, Joana Aina Fuster Oliver, Nerea Mateo Acosta, Raquel Navarro Pérez, Joan Oliver Fornés, Álex Pérez Solera, Sergio Ríos Zazo, Susana Rodríguez Torres i Josefa Torres Costa.

Va ser un acte formal i emotiu, al qual van assistir també els familiars dels jurants, ex Presidents i convidats de la Jurisdicció Social, Directors provincials i de la UIB.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada