USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 21 de febrer de 2024
Noticias generales

Conferencia "Prestación por cese de actividad de los trabajadores autónomos. Ampliación de la protección introducida por el RD-Ley 13/2022"

Palma, 21 de febrero de 2024

Conferència "Prestació per cessament d'activitat dels treballadors autònoms. Ampliació de la protecció introduïda pel RD-Llei 13/2022"

El dimarts 20 de febrer, a l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears, es va dur a terme la conferència titulada "Prestació per cessament d'activitat dels treballadors autònoms. Ampliació de la protecció introduïda pel Reial Decret-Llei 13/2022", impartida per Jorge Israel Serrats, membre de l'equip de Serveis Jurídics de MC Mutual. Aquest acte va comptar amb la presentació de Julián Arnau Usón, Director Provincial de Balears de MC Mutual, i Mercè García Milán, Vicepresidenta del Col·legi.

El programa es va centrar en l'anàlisi detallat de la protecció ordinària per cessament d'activitat per a autònoms, abastant temes clau com els aspectes generals de la prestació, els requisits necessaris per al seu accés, i les significatives novetats introduïdes pel Reial Decret-llei 13/2022, efectives a partir de l'1 de gener de 2023. A més, va oferir un espai per a la interacció directa mitjançant intervencions i preguntes per part dels assistents, propiciant un diàleg enriquidor sobre aquestes importants actualitzacions legislatives.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada