USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 10 de juny de 2022
Noticias generales

Conferència sobre Contractació vinculada al SOIB

Palma, 10 de juny de 2022

El 9 de juny, va tenir lloc en la Seu de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears, la segona Conferència laboral en col·laboració amb el SOIB. L'objectiu d'aquesta sessió formativa va ser donar a conèixer els diferents serveis que s'ofereixen des del Servei d'Ocupació de les Illes Balears respecte als requisits per a inscriure's com a demandant d'ocupació, pràctiques laborals i no laborals en empreses, les bases reguladores de convocatòries amb contractació i, les diferents modalitats i requisits dels contractes vinculats a les polítiques actives d'Ocupació que gestiona el SOIB.

La primera ponència de la qual es va poder gaudir va ser la de Carmen Ramos Rodríguez, Cap del Servei d'Orientació i Intermediació 1, sobre Tramitació de demandes i Pràctiques Laborals i No Laborals.

D'altra banda, Carles Kellnerz, Cap d'àrea de l'Oficina Miquel Marquès / Contrat@, va parlar de la Contractació vinculada al SOIB: tipus de contractes i requisits, Contractació i polítiques actives d'ocupació i Comunicació de contractes mitjançant la plataforma Contrac@.
A la darrera sessió, Marga Pedrosa Pocoví, Cap de Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 6, va centrar la seva presentació en El contracte de formació en alternança en el marc de les convocatòries de Formació dual del SOIB.

Apol·lònia Julià, la presidenta del Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears va presentar i moderar aquesta activitat formativa i Pilar Ortiz, Directora del SOIB, va participar a l'acte d'obertura.