USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 21 de juliol de 2022
Noticias generales

Conveni de col·laboració entre el Col·legi de Graduats Socials de Balears i Fraternitat Muprespa

Palma, 21 de juliol de 2022

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears ha signat un conveni de col·laboració amb Fraternitat-Muprespa. L'acte de signatura s'ha celebrat a la Seu Col·legial amb la presència de Marian Sbert, directora provincial de la Mútua, i d'Apol·lònia Julià, Presidenta del Col·legi de Graduats Socials de Balears.

FRATERNIDAD-MUPRESPA és una mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, que porta més de 90 anys curant i cuidant pacients que han sofert un accident laboral o una malaltia professional. Es preocupen a fer més fàcil el dia a dia a les empreses associades i els seus treballadors, ajuden als assessors i fan costat als autònoms adherits, amb el compromís i la confiança que els caracteritzen.

La signatura d'aquest acord servirà per a establir un marc per a la realització en comú d'activitats de divulgació que redundin en benefici de totes dues parts. Entre tals activitats contempla la realització de seminaris, cursos, jornades o conferències sobre les activitats de la Seguretat Social.

AGENDA
ENQUESTA
Considera interessant per als Graduats Socials que desitgin iniciar-se en la intervenció judicial que el Col·legi creï una llista de Graduats Socials amb experiència que acceptin companys per acompanyar-los i instruir-los al Jutjat del Social?
Ho considero interessant i necessari quan un s'inicia.
No ho considero necessari.
No acudeixo al Jutjat del Social.