USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 9 de maig de 2023
Noticias generales

Curs formatiu sobre prestació de jubilació: Nivell bàsic

Palma, 9 de mayo de 2023


El dilluns 8 de maig, el Col·legi de Graduats Socials de Balears, en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de Balears, va organitzar el curs formatiu "Prestació de Jubilació: Nivell Bàsic", el qual va ser impartit per Dª Aina Verdera Mateu, Cap de Secció de Jubilació i Supervivència de l'INSS d'Illes Balears i presentat per Mercè García, Vicepresidenta del Col·legi.

L'objectiu del curs va ser actualitzar els coneixements jurídics dels assistents sobre la prestació de jubilació en la seva modalitat contributiva. Durant el curs, els alumnes van aprendre els requisits d'accés a la jubilació ordinària del sistema de seguretat social, així com a quantificar l'import econòmic d'aquesta prestació. A més, es va aprofundir en el règim de compatibilitats i incompatibilitats que existeixen un cop reconegut el dret.

El curs va estar dirigit a graduats socials exercents. Es tractà d'una oportunitat única per adquirir una formació actualitzada i de qualitat sobre un tema de gran importància per a la societat.

Des del Col·legi de Graduats Socials de Balears, volem agrair a tots els participants la seva assistència i compromís amb la formació contínua i l'actualització de coneixements.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada