USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOT脥CIES

NOT脥CIES I NOVETATS

Dijous, 21 de maig de 2020
Noticias generales

饾棙饾椆饾榾 饾棜饾椏饾棶饾棻饾槀饾棶饾榿饾榾 饾棪饾椉饾棸饾椂饾棶饾椆饾榾 饾棻饾棽 饾棔饾棶饾椆饾棽饾棶饾椏饾榾 饾椏饾棽饾棸饾椉饾椏饾棻饾棽饾椈 饾椌饾槀饾棽 饾榿饾椉饾榿饾榾 饾棽饾椆饾榾 饾棙饾棩饾棫饾棦饾棪, 饾棶饾椂饾槄饾椂虂 饾棸饾椉饾椇 饾椆饾棶 饾榾饾椉饾椆路饾椆饾椂饾棸饾椂饾榿饾槀饾棻 饾棻饾棽 饾椊饾椏饾棽饾榾饾榿饾棶饾棸饾椂饾椉饾椈饾榾 饾棸饾椉饾椆路饾椆饾棽饾棸饾榿饾椂

Palma, 21 de mayo de 2020

饾棢饾棽饾榾 饾棻饾棽饾椇饾椉饾椏饾棽饾榾 饾棽饾椈 饾棽饾椆 饾椊饾棶饾棿饾棶饾椇饾棽饾椈饾榿 饾棻饾棽 饾椆饾棽饾榾 饾椊饾椏饾棽饾榾饾榿饾棶饾棸饾椂饾椉饾椈饾榾 饾椏饾棽饾榾 饾榿饾棽饾椈饾棽饾椈 饾棶 饾槂饾棽饾槀饾椏饾棽 饾棶饾椇饾棷 饾棽饾椆 饾棸饾椉饾椆路饾椆饾棽饾棸饾榿饾椂饾槀 饾棻饾棽 饾椊饾椏饾椉饾棾饾棽饾榾饾榾饾椂饾椉饾椈饾棶饾椆饾榾.
Palma de Mallorca, 20 de maig de 2020.- Els Graduats Socials de Balears, que ja s'han tramitat m茅s de 15.000 ERTES en totes les illes, reiteren que el col路lectiu ha tramitat, revisat i enviat, en representaci贸 de les seves empreses, totes les dades es han sol路licitat per part de l'SEPE de Balears.

D'altra banda, els col路legiats mostren el seu profund malestar per la demora en les resolucions de les prestacions i que es "hauria de treure profit, donar a entendre a la gent que 茅s un col路lectiu que no nom茅s ha complert amb les formes i els terminis, sin贸 que s'encarrega de donar resposta a multitud de consultes dels treballadors, perqu猫 no contactar aquests amb l'Administraci贸", segons explica la presidenta Apol路l貌nia Juli脿.

Des del Col路legi reiteren que els Graduats Socials han presentat en temps i forma milers de dades de treballadors en un termini de temps molt curt i en circumst脿ncies del tot desfavorables motivat per la c脿rrega de treball i multitud de normativa i canvis de criteris i han rom脿s en contacte permanent amb el Sepe per atendre les incid猫ncies i als canvis de criteris que s'anaven succeint.

Els Graduats Socials han hagut de presentar i realitzar diversos tr脿mits davant les autoritats p煤bliques. Des de l'inici de l'Estat d'Alarma, han tingut dificultats en la presentaci贸 en l铆nia, per aix貌, a trav茅s d'una enquesta, se'ls ha consultat quina de totes aquestes plataformes ha estat la millor preparada en l'脿mbit inform脿tic, tenint en compte l'agilitat i velocitat de resposta en la presentaci贸 dels tr脿mits. El 45% ha trobat que el web de la TGSS 茅s una de les m茅s ben preparades, el 13% per a la p脿gina d'AEAT, 3% SEPE, 2% SOIB, 35% va opinar que cap de les p脿gines i el 2% restant totes.

Des que va comen莽ar la pand猫mia, a Balears cada professional va presentar ERTES d'empreses entre 50 i 100 empleats sent les empreses m茅s afectades les que disposen m茅s de 100 treballadors.

El 43% dels Graduats Socials han treballat m茅s de 12 hores di脿ries, incloent-hi caps de setmana i festius per a complir amb la documentaci贸 de les empreses. "Des del Col路legi volem recordar a l'opini贸 p煤blica que els Graduats Socials s'han estat adaptant des del principi a tots els canvis i normes establertes pel SEPE i criteris de l'Administraci贸 en mat猫ria laboral. Per aix貌 estem orgullosos de la feina dels col路legiats "comenta Apol路lonia Juli脿, presidenta del Col路legi de Graduats Socials.