USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 15 de juny de 2023
Noticias generales

El Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears honora a Jaime S. Sitjar per la seva trajectòria exemplar

Palma, 15 de juny de 2023

El passat dimarts 13 de juny, l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears va celebrar un emotiu acte de reconeixement a la trajectòria professional del Col·legiat emèrit, Jaime S. Sitjar. En aquest esdeveniment, Sitjar va ser honorat amb l'entrega de la placa del Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears, en agraiment per la seva incansable dedicació i entrega al col·lectiu al llarg de la seva destacada carrera.

L'acte d'homenatge va ser presidit per Apol·lònia Mª Julià, presidenta del Col·legi, i va comptar amb la presència de destacats membres de la Junta, entre ells Jose Manuel Raya, Mercè García, Eva Camarasa, Daniel Ruiz, Maria Gracia Matas, Adela Soriano i Federico Hermosel.

Aquest acte subratlla la constant vocació de servei i compromís del Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears cap als professionals que, com Jaime S. Sitjar, han deixat una empremta en el col·lectiu.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada