USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 13 de febrer de 2020
Noticias generales

Jornada informativa sobre la planificació de la Inspecció de Treball 2020

Palma, 13 de febrer de 2020

Dijous, dia 13 de febrer, la seu col·legial va acollir la celebració de la "Jornada informativa sobre la planificació de la Inspecció de Treball 2020", organitzada per la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, Inspecció de Treball del Govern de les Illes Balears, en col·laboració amb el Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears i la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears.
A la sessió han participat Iago Negueruela, conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Yolanda Robledo, directora territorial de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, José Carlos Álvarez, cap de la Unitat de Seguretat i Salut, Paula Liñán, inspectora de Treball i Seguretat Social i Coordinadora d'Igualtat a les Illes Balears, i Virginia Abraham, directora general de Treball i Salut Laboral. L'acte ha estat moderat per la presidenta del Col·legi, Apol·lònia Julià.

Durant la jornada, el conseller Negueruela ha explicat les bases de la campanya que inclourà més de 16.000 actuacions durant l'any, centrades en bona part a combatre la precarietat del mercat laboral de les Illes Balears.