USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 8 de març de 2023
Noticias generales

Jornada novetats legislatives en matèria de Seguretat Social

Palma, 8 de marzo de 2023

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials dels Illes Balears va organitzar el 9 de març una jornada sobre novetats legislatives en matèria de seguretat social en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials dels Illes Balears i la mútua ASEPEYO.

La ponència va ser presentada per la presidenta, Apol·lònia Mª Julià i impartida per Sr. Jorge Vilanova Martinez-Frias, Secretari General d'ASEPEYO, en la qual va abordar temes de gran importància com la Llei 31/2022 de Pressupostos Generals de l'Estat, el Reial decret llei 1/2023 d'Incentius en la contractació, el Reial decret llei 20/2022 de Mesures de Seguretat Social, i altres modificacions rellevants en matèria de seguretat social, com el Reial decret 1060/2022, l'Ordre ISM/2/2023 i la Llei 28/2022.

Els participants van tenir l'oportunitat d'aprofundir en aquests temes i conèixer les últimes novetats legislatives en matèria de seguretat social a Espanya.
AGENDA
ENQUESTA
Quina és la vostra opinió sobre l'ús d'Intel·ligència Artificial i l'automatització en les relacions laborals i gestió de RRHH?
A favor, milloren l'eficiència i la precisió.
A favor, però sense descuidar la interacció humana.
En contra, poden posar en risc la privacitat i generar desigualtats.
En contra, posen en perill llocs de treball i la professió de graduat social.