USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 29 de maig de 2019
Noticias generales

La jornada de treball i les seves peculiaritats

Palma, 29 de maig de 2019

El dimarts 28 de maig, el Il•lustre Col•legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears i MC Mutual, en col•laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears, va dur a terme la conferència "La jornada de treball i les seves peculiaritats ". L'acte, que va ser presentat per la Presidenta del Col•legi, Apol•lònia Julià i va comptar amb la presència d'Antoni Mir en representació de MC Mutual, va córrer a càrrec d'Antonio Benavides Vico, Inspector de Treball i Seguretat Social.

El propòsit de la sessió consistia en analitzar les particularitats de la jornada de treball com és el cas de les hores efectives, complementàries i extres, així com els seus efectes en matèria de Seguretat Social.

Durant les dues hores de durada es van revisar les mesures de flexibilitat interna que permeten a l'empresa la seva adaptació a les necessitats productives, a través de la distribució irregular de la jornada, la regulació legal de la mateixa i les obligacions documentals existents, complint les seves obligacions en matèria de cotització i prestacions de Seguretat Social.

ENQUESTA
Estaria interessat en rebre formació en relació als Convenis Col·lectius?
1. Principalment els de recent publicació.
2. Principalment convenis provincials.
3. Principalment convenis d'àmbit estatal més representatius a les Illes Balears.
4.Totes les opcions anteriors.
Encuesta finalizada