USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 23 de setembre de 2022
Noticias generales

La seu del Col·legi de Graduats Socials de Balears acull la presentació de la Guia de Bones Pràctiques Processals

Palma, 23 de setembre de 2022

Els graduats socials de Balears, al costat dels operadors jurídics de les Illes, han participat activament en l'elaboració de la Guia de Bones Pràctiques Processals, un document orientatiu que recull propostes de bons usos i costums amb l'objectiu d'agilitzar els processos.

El document ha estat presentat en la seu sol·legial per l'Il·lm. Sr. Antoni Oliver Reus, President de la sala social del tribunal Superior de Justícia de Balears, qui ha exposat les normes relatives a la jurisdicció social en un acte moderat per Apol·lònia Mª Julià Andreu, Presidenta del Col·legi.

El document planteja indicacions i orientacions sobre la millor manera de procedir en diverses situacions analitzades. En la presentació s'ha fet referència a diversos aspectes clau relatius a la jurisdicció social: La demanda, la presentació de documents, els actes previs al judici, la prova, la sentència, els recursos i l'execució.

Aquesta guia és fruit del treball dut a terme al llarg de l'any 2021 en quatre comissions formades per magistrats, jutges, advocats, fiscals, advocats de l'estat i de la comunitat autònoma i graduats socials en les jurisdiccions de civil, penal, administrativa i social.

L'acte de presentació ha congregat a magistrats, jutges, lletrats, advocats i graduats socials de Balears, alguns d'ells, membres de la junta de govern.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada