USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 26 de setembre de 2022
Noticias generales

Lorenzo Tur explica els aspectes més significatius del Conveni Col·lectiu del sector d'indústries i fleques de Balears i fa referència al Conveni nacional de centres i serveis veterinaris

Palma, 26 de setembre de 2022

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de Balears, ha organitzat una nova conferència del Fòrum de Negociació Col·lectiva, en aquesta ocasió referida al Conveni Col·lectiu del sector de les indústries de fleca i pastisseria dels Illes Balears.

El Graduat Social, Lorenzo Tur, ha anat analitzant i aclarint a l'aula polivalent del Col·legi, els aspectes més significatius del conveni, amb especial atenció a l'àmbit personal, i ha fet un resum del nou Conveni col·lectiu de centres i serveis veterinaris d’àmbit nacional.

Daniel Ruiz, Graduat Social i Vocal de la Junta, ha presentat aquest acte que ha proporcionat aportacions de gran valor per a tots els assistents.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada