USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 29 de juliol de 2020
Noticias generales

Els Graduats Socials de Balears es reuneixen amb la Delegada de Govern Aina Calvo

El col·lectiu va proposar renovar conveni de tramitacions de NIEs per als estrangers que arriben a Balears a més de les cotitzacions dels fixos discontinus

En el matí d'avui, la delegada de Govern a Balears Aina Calvo va rebre la presidenta i vicepresidenta de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, Apol·lònia M. Julià i Emilia Goyanes, respectivament.

Durant la reunió, les representants del Col·legi de Graduats Socials van exposar a la Delegada de Govern les incidències que els Graduats Socials han tingut durant la tramitació ERTOS d'empreses des que es va comunicar l'Estat d'Alarma per la crisi de la COVID-19.

També han sol·licitat a la delegada, renovar el conveni que havien tingut els Graduats Socials amb les institucions d'estrangeria per a la renovació i tramitació de NIEs per a treballadors estrangers que arriben a Balears.

"Hem demanat intentar renovar el conveni que teníem amb estrangeria per tramitar els NIEs de treballadors estrangers, ja que així s'evitaran cues, el col·lapse de sistema i aconseguíem que les tramitacions fossin més ràpides", va dir la presidenta Apol·lònia Julià.

D'altra banda, les representants del Col·legi de Graduats Socials van exposar a la Delegada seva preocupació pels autònoms de temporada que han quedat exclosos de totes les ajudes públiques a causa de l'Estat d'Alarma.

La presidenta del Col·legi de Graduats Socials també va transmetre la seva preocupació pels criteris en la cotització que es mantenen fins ara en els treballadors fixos discontinus. "Ens preocupa que aquests treballadors que també estan incloses en un ERTO no serveixin les cotitzacions per a futures prestacions d'atur", va dir Apol·lònia Julià.

La reunió ha estat molt cordial, també ha participat Ramon Morey, antecessor en el càrrec qui més coneix perfectament al col·lectiu de Graduats Socials.
ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi està adaptat a les normes de ventilació contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que està disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilació contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.