USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 8 de setembre de 2021
Noticias generales

Més de 150 col·legiats van participar en la conferència sobre la situació dels treballadors fixos-discontinus després de la pandèmia

Palma, 8 de setembre de 2021

L’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials dels Illes Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials dels Illes Balears han organitzat una formació relacionada amb la situació del treballador fix-discontinu en temps de pandèmia.

El ponent d'aquesta conferència ha estat Carlos Sedano Almiñana, Graduat Social Col·legiat, assessor laboral i auditor laboral qui va tractar temes relacionats amb aquesta modalitat de contractació molt particular en la nostra Comunitat Autònoma.

Va estar acompanyat d'Alejandro Fernández Monge, Graduat Social. La presentació de la conferència va estar a càrrec de la presidenta Apol·lònia Julià.

Van participar més de 150 col·legiats exercents i empleats de col·legiats exercents lliures tant presencial com en línia.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada