USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 13 d'octubre de 2023
Noticias generales

Nova presentació del Codi Ètic a la Seu del Col·legi de Graduats Socials de les Balears

Palma, 13 d'octubre de 2023

El dimarts, 10 d'octubre, a la seu col·legial, es va presentar oficialment el "Codi ètic d'actuació com a part interessada o com a assessor/a professional en les mediacions del TAMIB". Aquesta iniciativa simbolitza un pas cap a la consolidació de pràctiques més ètiques i transparents en l'esfera de la mediació.

L'esdeveniment va comptar amb la participació de personalitats de renom en el sector: La Presidenta del Col·legi, Apol·lònia Mª Julià; Martín Aleñar Feliu, destacat Degà de l'ICAIB; Carlos Riera Vaireda, al capdavant de la direcció de la Fundació TAMIB; i Catalina Teresa Cabrer Gonzalez, que lidera com a Directora General de Treball i Salut Laboral. L'entusiasme i compromís mostrats per aquests exponents reafirma el propòsit compartit de millorar contínuament l'estàndard de la nostra professió.

Aquesta presentació, posa de relleu el paper crucial dels Graduats Socials de Balears i la determinació de continuar avançant cap a millors pràctiques en el sector.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada