USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 30 de maig de 2022
Noticias generales

Nova sessió del X FÒRUM ARANZADI SOCIAL BALEARS 2022

Palma, 30 de maig de 2022S'ha celebrat en la Seu del Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears, una nova sessió del X Fòrum Aranzadi Social 2022. Una trobada entre professionals, basat en la pràctica i el debat, destinat a l'actualització contínua dels coneixements necessaris en l'àmbit del Dret Laboral i de la Seguretat Social.

Aquest fòrum neix amb l'objectiu d'estar sempre actualitzat i ser el primer a conèixer, de la mà de prestigiosos ponents de diferents perfils les últimes novetats normatives, la seva aplicació pràctica i les diferents interpretacions que d'elles han fet els Tribunals. Resoldre dubtes i possibilitat d'opinar sobre els temes plantejats gràcies al format altament participatiu de les sessions.

La nova sessió celebrada el 26 de maig sobre Discriminació per raó de l'edat va comptar amb els docents permanents Dª Apol·lònia Julià, Presidenta del Col·legi de Graduats Socials de Balears, Antoni Oliver, Director/Coordinador del Fòrum, President de la Sala social del TSJ Balears i Dª Isabel Olmos, Magistrada especialista del Tribunal Superior de Justícia de Galícia.

ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada