USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 19 de juliol de 2022
Noticias generales

Oficina d'Orientació Jurídica-Laboral Gratuïta al servei del ciutadà

Palma, 19 de juliol de 2022

Els Graduats Socials Col·legiats de Balears, a través de la Fundació de Graduats Socials, orienten de manera gratuïta als ciutadans que necessitin orientació sobre qüestions laborals, d'igualtat i de la Seguretat Social.

Aquest servei d'orientació personal, d'índole consultiu-informatiu, és gratuït, directe i totalment voluntari. Està concebut com un primer instrument de orientació principalment per a persones amb pocs recursos econòmics que precisin d'orientació de cara a decisions que han de prendre, ja sigui per un acomiadament, per reclamacions de quantitat, perquè no cobren en les seves empreses o per saber si tenen dret a prestacions o pensions, entre altres temes.

Els Graduats Socials, com a màxims especialistes en matèria soci-laboral, som una garantia per al ciutadà en Dret al Treball i la Seguretat Social. Per això, aquest servei, a la disposició del ciutadà, compta amb més de 60 Graduats Socials voluntaris, amb l'objectiu d’oferir una major protecció als ciutadans, especialment a treballadors autònoms o pensionistes.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada