USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 31 de juliol de 2023
Noticias generales

Publicada la Memòria 2022 de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears: Un any d'èxits i compromís

Palma, 31 de juliol de 2023L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears té el plaer d'anunciar la publicació de la seva Memòria 2022. Aquest document és un recull d'activitats, iniciatives i èxits aconseguits per la nostra organització durant l'any passat.

La Memòria 2022 detalla els esforços fets en defensa dels drets dels treballadors, així com el nostre compromís constant amb la formació i el desenvolupament dels Graduats Socials de Balears.

Aquest document és una mostra de la nostra dedicació a millorar el benestar i els drets dels treballadors a Balears, i reflecteix el nostre esperit de col·laboració i compromís amb altres entitats que comparteixen la nostra visió.

La Memòria 2022 ja està disponible per a tots aquells i aquelles interessats en conèixer més sobre el nostre treball i les activitats realitzades durant l'any passat.

Més informació

ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada