USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 12 d'abril de 2024
Noticias generales

Quarta sessió del XII Fòrum Aranzadi Social Balears 2024

Palma,12 de abril de 2024

El dijous 11 d’abril, l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de les Balears va celebrar la quarta sessió del XII Fòrum Aranzadi Social Balears 2024. L'esdeveniment, que va tenir lloc a la seu col·legial, va reunir a destacats professionals de l'àmbit jurídic-social per discutir les darreres tendències i novetats en el sector.

La sessió es va centrar en els "Aspectes laborals de la Llei 2/2023 de protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives", i va comptar amb la participació d'Ignacio García-Perrote Escartín, Magistrat de la Sala Quarta del Tribunal Suprem i Catedràtic de Dret del Treball. Aquest debat també va comptar amb la intervenció d'Apol·lònia Julià, ex presidenta del Col·legi; Antoni Oliver Reus, President de la Sala Social del TSJIB; i Jesús García, advocat de les Balears.

La jornada es va completar amb una anàlisi en profunditat de la doctrina del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, del Tribunal Constitucional, del Tribunal Suprem, del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, i dels Jutjats del Social de les Illes Balears.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada