USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dijous, 13 de juny de 2019
Noticias generales

Seminari fiscalitat de l'arrendament vacacional

Palma, 13 de juny de 2019

Dimecres, dia 12 de juny, la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears en col·laboració amb el Il· lustre Col· legi Oficial de Graduats Socials van organitzar el seminari "Fiscalitat de l'arrendament vacacional", impartit per Vicente Arbona, tècnic d'Hisenda, i presentat per Federico Hermosel, Tresorer del Col·legi.

La sessió, dirigida tant a col·legiats com a externs, constava de quatre blocs diferenciats. En el primer d'ells s'analitzava la casuística que afecta els arrendaments efectuats directament pel propietari als seus clients. La segona part feia el mateix amb els aquells realitzats pel propietari a una empresa comercialitzadora que actua en nom propi, mentre que el tercer apartat abordava els casos en què aquesta última actua en nom aliè. Finalment, el bloc final exposava els detalls de la declaració informativa sobre la cessió d'ús d'habitatges amb finalitats turístiques.
ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi està adaptat a les normes de ventilació contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que està disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilació contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.