USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dilluns, 31 de juliol de 2023
Noticias generales

Sessió formativa: “Els nous permisos laborals i altres modificacions incloses en el RD Llei 5/2023, del 28 de juny”

Palma, 31 de julio de 2023El passat 19 de juliol, a la seu col·legial de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears, es va dur a terme una enriquidora sessió formativa sota el títol "Els nous permisos laborals i altres modificacions incloses en el RD Llei 5/2023, del 28 de juny".

La xerrada va ser dirigida pel destacat ponent Antonio Benavides Vico, qui compta amb una àmplia trajectòria com a Graduat Social, professor a la Universitat Ramón Llull i a la UOC, així com experiència prèvia com a inspector de Treball i Seguretat Social.

La sessió va comptar amb la participació activa de la Presidenta Apol·lònia Mª Julià i el Vocal de la Junta, Daniel Ruiz, els quals també van aportar el seu valuós coneixement i perspectives al llarg de la jornada.

Durant la formació, es van abordar les recents modificacions contemplades en el Reial Decret Llei 5/2023, promulgat el 28 de juny, amb especial èmfasi en els nous permisos laborals.

Els assistents van tenir l'oportunitat de comprendre a fons les implicacions d'aquestes novetats legals en l'àmbit laboral, i això els va permetre tenir una visió panoràmica dels canvis normatius i les seves conseqüències en l'àmbit de l'activitat professional dels Graduats Socials.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada