USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 24 de novembre de 2023
Noticias generales

Sessió formativa sobre la "Innovació en el Model de Negoci dels despatxos professionals"

Palma, 24 de novembre de 2023

El Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears va organitzar el dilluns 20 de novembre una sessió formativa centrada en la "Innovació en el Model de Negoci dels despatxos professionals". Els ponents, Armand Guil i Miguel Valdivia de Wolters Kluwer, juntament amb la presentació de Margarita Mas, Gerent del Col·legi, van compartir coneixements i eines per millorar l'eficiència i el valor afegit als despatxos laborals.

El format híbrid de l'esdeveniment va permetre la participació tant presencial com virtual, ampliant així l'abast i accessibilitat de la sessió. Els temes tractats es van centrar en com la gestió i anàlisi de dades, juntament amb un model col·laboratiu de treball en temps real, po-den ser catalitzadors d'una eficiència òptima tant per als despatxos com per a les empreses amb les quals col·laboren.

A més de ser un espai d'aprenentatge, la sessió va oferir una oportunitat única per al networking, especialment en la seva versió presencial, on els assistents van poder gaudir d'un cafè mentre discutien sobre les tendències i oportunitats futures en el sector.

Aquesta iniciativa destaca el compromís del Col·legi amb el desenvolupament i la millora contínua dels professionals i despatxos a les Illes Balears.