USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 10 de maig de 2023
Noticias generales

Sessió informativa sobre les últimes claus fiscals per a IRPF 2022

Palma, 10 de mayo de 2023

El dimarts 9 de maig, el Col·legi de Graduats Socials de Balears ha dut a terme a la seva seu col·legial la sessió informativa IRPF 2022, impartida per D. Jesús Murillo Ballestero, Administrador de l'AEAT a Inca i presentada per Federico Hermosel, Tresorer del Col·legi.

Durant la sessió es van analitzar les últimes resolucions de la DGT, del Tribunal Econòmic-Administratiu, així com les últimes sentències del Tribunal Suprem en matèria d'IRPF.

L'objectiu principal d'aquesta sessió informativa va ser abordar les novetats normatives i les principals temàtiques entorn de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, des de les obligacions de declarar, noves exempcions, rendiments del treball, rendiments d'activitats econòmiques, fins a la determinació de la quota íntegra i les deduccions estatals i autonòmiques.

A més, es van tractar temes d'actualitat com la tributació de les noves ajudes en el 2022, la venda amb dret d'opció sobre béns immobles i la nova regulació de la deducció per maternitat i la seva aplicació retroactiva.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada