USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimarts, 24 de maig de 2022
Noticias generales

V Edició del curs formatiu sobre la prestació de jubilació: Nivell avançat

Palma, 24 de maig de 2022

Ahir va arrencar en la seu col·legial la V Edició del Curs Formatiu Avançat sobre la prestació de jubilació, organitzat pel Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Balears en col·laboració amb la Fundació de Graduats Socials de Balears, els dies 23 i 25 de maig de 2022.

Les dues sessions són impartides per Sr. José Maria Solera Orbís, Subdirector Provincial de Jubilació i Supervivència de l'INSS de Balears.

L’objectiu principal d’aquest curs formatiu és donar a conèixer els requisits d'accés a les diferents modalitats de jubilació anticipada del sistema de seguretat social. La jubilació parcial, els complements que afegir al càlcul de la pensió de jubilació i la tramitació de la jubilació a l'empara de la normativa internacional.

Mercè Garcia, Vicepresidenta del Col·legi de Graduats Socials de Balears, va ser l'encarregada de presentar la formació.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada