USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Dimecres, 29 de maig de 2019
Noticias generales

La jornada de treball i les seves peculiaritats

Palma, 29 de maig de 2019

El dimarts 28 de maig, el Il•lustre Col•legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears i MC Mutual, en col•laboració amb la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears, va dur a terme la conferència "La jornada de treball i les seves peculiaritats ". L'acte, que va ser presentat per la Presidenta del Col•legi, Apol•lònia Julià i va comptar amb la presència d'Antoni Mir en representació de MC Mutual, va córrer a càrrec d'Antonio Benavides Vico, Inspector de Treball i Seguretat Social.

El propòsit de la sessió consistia en analitzar les particularitats de la jornada de treball com és el cas de les hores efectives, complementàries i extres, així com els seus efectes en matèria de Seguretat Social.

Durant les dues hores de durada es van revisar les mesures de flexibilitat interna que permeten a l'empresa la seva adaptació a les necessitats productives, a través de la distribució irregular de la jornada, la regulació legal de la mateixa i les obligacions documentals existents, complint les seves obligacions en matèria de cotització i prestacions de Seguretat Social.

ENQUESTA
La sala d'actes del col.legi està adaptat a les normes de ventilació contra la COVID, sent un espai segur per a reunions i esdeveniments. Saps que està disponible en la modalitat de lloguer?
1.-No sabia que estava adaptat a les normes de ventilació contra la COVID.
2.-No sabia que es podria arrendar.
3.-No necessito l'arrendament del mateix.
Coneixia que es podia arrendar.