USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 2 de desembre de 2022
Noticias generales

El conveni col·lectiu del sector del transport regular i del transport discrecional i turístic de viatgers per carretera, analitzat per José Vicente Planells

Palma, 2 de desembre de 2022El Graduat Social, José Vicente Planells, va analitzar i va explicar a l'aula polivalent del Col·legi, el Conveni col·lectiu del transport discrecional i turístic de viatgers per carretera i el de transport regular de passatgers per carretera de Balears. Va presentar la sessió Daniel Ruiz, Vocal de la Junta.

Planells va analitzar aquests convenis “molt importants” en la nostra comunitat i que afecten molts treballadors. El ponent va explicar: l'àmbit d'aplicació territorial, personal i funcional; les jornades i descansos, distribució irregular de jornada i còmput del temps de treball del personal de conducció; els aspectes econòmics; les vacances, llicències retribuïdes i excedències; la pèrdua o limitació de vigència del permís o llicència de conducció; el règim disciplinari; i les disposicions addicionals, transitòria i finals.

Així mateix, va fer referència als punts més rellevants del I Conveni col·lectiu sectorial de vigilància i socorrisme de la Comunitat Autònoma dels Illes Balears, que està pendent de publicació.

ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada