USUARIS REGISTRATS
USUARIS REGISTRATS

NOTÍCIES

NOTÍCIES I NOVETATS

Divendres, 17 de març de 2023
Noticias generales

El Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears celebra uno de los primeros actos conmemorativos por sus 50 años de creación con gran éxito

Palma, 17 de març de 2023

L’ Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears ha celebrat un dels primers actes commemoratius pels seus 50 anys de col·legiació amb gran èxit.

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Balears ha celebrat amb gran èxit un dels primers actes commemoratius pels seus 50 anys de creació. La jornada en matèria d'igualtat, celebrada el 16 de març en la seu del col·legi, va ser organitzada per a sumar-se a la commemoració del 40 aniversari de la promulgació de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

L'esdeveniment va comptar amb la presència d'importants personalitats, entre elles la Consellera de Presidència, Mercedes Garrido, i el Director General de Relacions Institucionals i Cooperació Local, Francesc Miralles, a més de la Directora General Treball i Salut Laboral Virginia Abraham, representants de les Mútues Col·laboradores amb la Seguretat Social, col·legiats de Mallorca, Eivissa i Menorca i altres professionals.

La jornada va comptar amb dues ponències de gran qualitat. En primer lloc, la Dra. Esperança Bosch Fiol, Professora del Departament de Psicologia de la UIB i Directora del Màster Universitari en Polítiques d'Igualtat i Prevenció de la Violència de gènere de la UIB, va dissertar sobre "L'Estatut d'Autonomia i l'evolució en matèria d'inclusió de la igualtat de la dona". I en segon lloc, el Sr. Adrián Todolí Signes, Professor Titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social Universitat de València, Doctor en Dret i Llicenciat en Economia, va parlar sobre "Canvis en matèria d'igualtat en matèria laboral i reptes per a la negociació col·lectiva".

Aquest esdeveniment ha estat un dels primers actes de celebració del 50 aniversari del Col·legi de Graduats Socials de Balears i sens dubte, la gran assistència i qualitat dels ponents el convertirà en una fita important en la seva història, destacant encara més el seu compromís amb la igualtat i la justícia social.
ENQUESTA
T'agradaria que el Col·legi proporcionés més oportunitats per millorar habilitats interpersonals i de lideratge, com ara comunicació efectiva o lideratge?
Sí, em beneficiaria molt més formació en aquest àmbit.
Potser, depenent dels detalls específics del programa.
No, prefereixo enfocar-me en habilitats tècniques i acadèmiques.
Encuesta finalizada